27 Temmuz 2014 Pazar

Göğüs Büyütme Kremi


Göğüs Büyütme Kremibu yazıyı sizin için corekyagi.org sitesinden alıntıladık. iyi okumalar.

Göğüs Büyüten Kremler


Göğüs büyütme bir çok kadının istediği bir olgu, bu durumdan muzdarip olan kadınların bu sorunu üzerinden para kazanmak isteyen bazı uyanıklar göğüs büyütücü krem veya göğüs büyütme kitabı adı altında bir takım şeyler satıyorlar. Peki göğüs büyütücü kremler gerçekten işe yarıyor mu? İşte bu sorunun cevabını vereceğiz.

Göğüs Büyütücü Kremlerin İçindekiler


Genellikle göğüs büyütücü kremlerin içeriğinde şu bitkilere rastlarız, , melek otu, oğul otu, saw palmetto (testere palmiyesi), karahindiba, aslan kuyruğu, bostan otu,wild yam, black cohoshe, tribulus terristris, black cohoshe, damiana, shisandra berry, muira puama, defne tohumu, ayrık otu, karabiber yağı, keten yağı, çuha çiçeği yağı, üzüm çekirdeği yağı, rezene yağı, aynı sefa yağı, e vitamini, bu ve benzeri onlarca bitki ve yağ, peki bunlar bir işe yarar mı kesinlikle hayır. Çünkü bir kremin zaten yaklaşık %70 i sudur ve diğer maddelerin oranı çok düşüktür.


Göğüs Bakım Kremi

Göğüs Büyütme KremiŞimdi size göğüs büyütmek için kullanacağınız oldukça etkili bir tarif vereceğiz. Evde göğüs büyütme kreminizi siz yapacaksınız ve sonuçları sizi şaşırtacak. Göğüs büyüten bitkiler yazımızda bahsettiğimiz göğüs büyütmede etkili bitkiler olan, çemen otu tohumu, rezene tohumu, şerbetçi otu ot olarak kullanacağımız maddeler, ayrıca göğüs büyüten yağlar yazımızda bahsettiğimiz çörek otu yağı, hodan yağı, tarçın yağı, kara üzüm çekirdeği yağı, portakal yağı ve lavanta yağını da yağ olarak kullanacağız. 
Malzemeler
50 gr katı kakao yağı
30 gr çemen otu tohumu
30 gr şerbetçi otu
20 gr rezene tohumu
30 ml çörek otu yağı
30 ml kara üzüm çekirdeği yağı
20 ml hodan yağı
10 ml portakal yağı
10 ml tarçın yaprak yağı
10 ml lavanta yağı
10 ml e vitamini
çemen otu tohumu, rezene tohumu ve şerbetçi orunu mikser yardımıyla un haline getirin ve çörek otu yağı, hodan yağı, kara üzüm çekirdeği yağıyla bir kavanoza koyup ağzını sıkıca kapatın, 10 gün sonra kavanozdaki yağı alıp tülbent yardımıyla süzün.
Benmari usulü erittiğiniz kakao yağının içerisine elde ettiğiniz yağ ve ot karışımını ilave edin soğuyana kadar karıştırın. daha sonra portakal yağı, tarçın yağı, lavanta yağı ve e vitamini ilave edin ve donmak üzere boş bir krem veya jöle kabına koyup ağzını kapattıktan sonra donmak üzere buzdolabına koyun. 180 ml civarında oldukça etkili göğüs büyütme kreminiz hazır.
Kremi göğüs büyüten masaj teknikleri yardımıyla sabah ve akşam göğüslerinize uygulayın. 20 gün sonunda sonuçları görmeye başlarsınız. 2-3 beden arası bir büyüme yakalarsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder